GDPR

Zásady zpracování osobních údajů

Oznámení o ochraně osobních údajů (dále též „Oznámení“) společnosti CZ drogerie s.r.o. sídlem Čehovice 127, Čehovice 798 21, IČ: 29366500 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 75773 kontaktní též na info@czdrogerie.eu (dále též „organizace“) vytyčuje vzájemná práva a povinnosti nás jako správce osobních údajů a fyzických osob jako subjektů údajů v rámci realizace ochrany osobních údajů, získaných takto:

  1. Úprava ochrany osobních údajů dle tohoto Oznámení vyplývá ze zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v účinném znění, zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti, v účinném znění a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES - obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále též „GDPR“), účinné k 25.05.2018, kdy v těchto právních předpisech můžete nalézt širší popis rozsahu práv a povinností při ochraně osobních údajů.

  2. Zpracováváme Vaše osobní údaje, které nám sami předáte (sdělíte), obvykle jméno, příjmení, firma, adresy, telefon, GSM, e-mail apod.. Tyto osobní údaje máme za účelem Vaší registrace a/nebo přijetí/potvrzení/vyřízení/odeslání/fakturace/reklamace Vaší objednávky a komunikace o ní a jiných našich produktech.

Vaše osobní údaje tedy zpracováváme, abychom:

  • mohli splnit smlouvu s Vámi,

  • splnit zákonné povinnosti jako např. vystavit doklady,

  • protože jste nám sami udělili souhlas,

 

Zpracování osobních údajů tedy probíhá vždy pro konkrétní účely na základě jasných právních základů. Předáváme Vaše údaje jiným příjemcům, ukládá-li nám to zákon a dále smluvním příjemcům (tzv. zpracovatelům) jen tak, abychom mohli splnit naše vzájemné závazky. Vaše údaje nepředáváme nikam mimo EU. Nepoužíváme žádné formy automatického rozhodování.

  1. Vaše údaje zpracováváme do odvolání souhlasu, a v ostatních případech nejdéle 11 let, s ohledem na archivační povinnosti dle jednotlivých zákonů (např. zákon o DPH), pak Vaše údaje definitivně smažeme/skartujeme.

  1. Máte právo na informace, zahrnující též právo na přístup ke svým osobním údajům zpracovávaných u nás, právo na opravu nepřesných údajů, právo být zapomenut výmazem Vašich osobních údajů, právo uplatit omezení zpracování ze zákonných důvodů, právo na přenesení svých osobních údajů jinam, námitku proti jakémukoliv zpracování a samozřejmě také kdykoliv odvolat svůj souhlas, byl-li udělen. Veškerá svá práva můžete u nás uplatnit jakkoliv, nejvhodněji však na e-mailové adrese: info@czdrogerie.eu Tím vším však není dotčeno Vaše právo stěžovat si u Úřadu na ochranu osobních údajů www.uoou.cz či uplatnit svá práva u soudu.

V případě, že organizace prodá či koupí jakoukoliv část obchodního závodu či jinou obdobnou majetkovou hodnotu, může organizace předat či přijmout Vaše údaje předpokládanému prodejci či kupujícímu takové majetkové hodnoty a pokud bude organizace nebo některé její části převzaty třetí stranou, budou údaje, které organizace nebo její uživatelé či členové mají, jedním z převáděných aktiv.

CZ drogerie s.r.o.

Čehovice 127
798 21  Čehovice

IČ: 29366500
DIČ/VAT:CZ29366500

Bankovní účet v CZK:
č.ú. 2400291803/2010
IBAN CZ1420100000002400291803
BIC FIOBCZPPXXX

Bankovní účet v EUR:
č.ú. 2600320648/2010
IBAN CZ0320100000002600320648
BIC FIOBCZPPXXX

tel.: +420603277824
mail: info@czdrogerie.eu